2n acte de la 4a temporada d’Espai a

Després del fracàs, per manca de gent, del primer acte de la 4a Temporada d’Espai A, ara seguim amb una altra especialitat, el Cant. El grup que ens visita, el proper diumenge 1 de març a les 18 h, és SINGFÒNICS, que va participar al programa de TV3 “Oh Happy Day”.

Esperem que en aquesta ocasió l’assistència de públic sigui important, ja que sinó perdrem l’oportunitat de veure aquests espectacles de qualitat a la nostra Entitat.

8232889886_0caa3d768f_k

Un dels trets identificatius de “Singfònics”, com a grup vocal i com a grup humà, ha estat sempre la voluntat de contagiar al públic l’energia positiva de la música, el seu mitjà d’expressió, que viuen també com a aliment i medicina curativa.

Avui és un bon dia! explica una història quotidiana que parla de motivació, de respecte, d’amor, d’empatia, d’amistat i, sobretot, d’aprendre a valorar els petits detalls del dia a dia. L’espectacleposa en valor els missatges positius de grans temes del pop internacional, des de Michael Jackson a Bon Jovi, i compta amb la col·laboració de l’actor Quim Casas, que ha seguit la trajectòria de “Singfònics” des dels seus inicis.
COMPTEM AMB VOSALTRES! US ESPEREM!

Si voleu veure un video per veure com sonen, no us ho perdeu: click aquí

www.singfonics.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s